Viață după moarte: organele unei femei din vestul țării vor salva trei oameni

Gest impresionant făcut de familia unei femei în vârstă de 50 de ani, din vestul țării. Spitalul Județean Arad informează că, ieri, a avut loc o nouă prelevare de organe în cadrul unității medicale.

”Din păcate, femeia nu mai avea șanse să supraviețuiască, iar familia, deși se află într-o situație disperată, și-a dat acordul să doneze organele care pot fi prelevate, în speranța că așa va putea salva alte vieți. O echipă de medici și asistente, împreună cu coordonatorul de Transplant, au prelevat rinichii, iar o echipă de medici din Cluj au prelevat ficatul pacientei”, a transmis Spitalul Județean Arad.

Organele prelevate de la femeia de 50 de ani vor ajunge în perioada imediat următoare la oameni a căror viață depinde, în aceste momente, de transplant.

A fost o decizie deosebit de grea pentru familia pacientei însă, acum în prag de sărbători, cei dragi au dorit ca pierderea lor să fie un dar pentru alți semeni. Organele prelevate la Arad vor salva viața unor oameni aflați în grea încercare astăzi. Mulțumim familiei pacientei pentru gestul extraordinar”, a declarat Dana Moț, coordonator Transplant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *