Un nou curs de inspector resurse umane organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Ti …

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș anunță că organizează o nouă serie a cursului de inspector/referent resurse umane. Cursul este acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări și este desfășurat prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională din cadrul instituției.

Cursul va fi organizat în perioada 26 octombrie – 13 noiembrie, de luni până vineri, între orele 17.00 – 20.00, la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara, aflat pe B-dul Eroilor de la Tisa, nr. 22.

Taxa de participare este de 800 lei și se poate achita în două rate pentru persoanele fizice, iar formatori sunt Lucica Zirbău, Delia Farchescu și Dan Cojocaru.

Structura cursului: contractul individual de muncă; vechimea în muncă; contractul colectiv de muncă; jurisdicţia muncii; răspunderea salariaților; salarizarea și permisul de Muncă; formarea profesională; asigurările sociale de stat; noțiuni de organizare și legislația muncii; modul de desfășurare a activității ca întreprinzător particular; recrutarea și selecția personalului; aplicații în Programul Revisal. În cadrul cursului de Inspector Resurse Umane se va desfășura un modul de instruire în aplicația Revisal, în urma căruia se obține un certificat de participare. Pentru modulul de instruire Revisal, fiecare participant va avea acces individual la un laptop„, a informat CCIA Timiș.

Certificatele obținute la absolvire au recunoaștere națională și sunt emise de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației, fiind eliberate împreună cu suplimentele descriptive în care se menționează competențele dobândite. Certificatele se eliberează în maxim 30 de zile de la absolvirea cursului.

Informații și înscrieri pot fi obținute de la Direcția Formare și Perfecționare Profesională a CCIAT (DFP), Centrul Regional de Afaceri din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22, camera 117, zilnic între orele 08.00-16.00, tel. 0720/444121, e-mail: tavramov@cciat.ro.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *