Castelul Corvinilor devine și centru de vaccinare pentru turiști

Scris de Adriana Mit
castelul corvinilor

Turiștii care-și propun să viziteze Castelul Corvinilor din Hunedoara, în acest sfârșit de săptămână, pot îmbina utilul cu plăcutul. Primăria Hunedoara anunță că sâmbătă și duminică, atât persoanele care vizitează obiectivul turistic cât și localnicii se vor putea imuniza împotriva Covid-19 într-un centru de vaccinare care va fi amenajat în curtea interioară a castelului.

Doritorii pot alege între serul Johnson&Johnson, care se administrează într-o singură doză, sau Pfizer, care are nevoie de rapel, la 21 de zile. O astfel de acțiune va avea loc și la finele săptămânii viitoare, pe 22 și 23 mai.

Vaccinarea nu se va face în baza unor programări stricte, însă, pentru o mai bună organizare a activității, este indicat să contactați în prealabil personalul centrului, la numerele de telefon 0770-472.363 sau 0771-074.262 (în cazul în care linia este ocupată, vă rugăm să lăsați un mesaj prin aplicația Whatsapp la unul dintre cele două numere și veți fi contactat ulterior). Aceleași numere de telefon sunt disponibile și pentru grupurile de turiști care intenționează să viziteze Muzeul Castelul Corvinilor sâmbătă sau duminică și doresc să beneficieze și de vaccinul anti-COVID 19 Johnson & Johnson ori de cel al companiei Pfizer – BioNTech. Se pot vaccina atât cetățeni români, cât și cetățeni străini, indiferent de localitatea de domiciliu. În cazul cetățenilor străini, este necesar ca aceștia să aibă rezidența în România„, a informat Primăria Hunedoara.

Accesul în centrul de vaccinare nu este condiționat de vizitarea Castelului Corvinilor. Centrul de la castel va funcţiona între orele 09.00 – 20.00, sâmbătă – 15 mai și duminică – 16 mai.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu