„Inima Codrului”, pictura murală care a revigorat un perete din centrul Timișoarei

Scris de Adriana Mit

Un nou punct de atracție a apărut în centrul Timișoarei.

Este vorba de o nouă pictură murală, intitulată „Inima Codrului”, care a fost realizată în locul alteia vechi, „Fata de la Plai”. Proiectul mural poate fi admirat pe peretele palatului Weiss, care se află vizavi de parcarea cu plată a Consiliului Județean Timiș.

Inima Codrului” este proiectul mural prin care ne dorim să învigorăm un perete din inima orașului, printr-o pictură însuflețită de către cunoscutul artist Flaviu Roua. Personajul feminin, desprins din frunzișul copacilor, învăluit de cântecul păsărilor și edificat, în același timp, de zidurile urbane, reprezintă “Inima Codrului” într-o scenă naturalistă plină de prospețime. Acolo, în “Inima Codrului” unde ne dă întâlnire, se respiră aer adevărat, se ascultă muzică bună, se degustă artă și se formează o comunitate preocupată de ecologie, grijă și conviețuire cu natura”, au informat organizatorii CODRU Festival, care au realizat pictura murală în centrul Timișoarei.

CODRU Festival are loc în perioada 25 – 28 august, în Pădurea Bistra, aflată la doar patru kilometri de Timișoara, la limita dintre comunele Ghiroda și Moșnița.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu