Doar câteva zile caniculare, apoi vremea se va răcori în Banat

Scris de Adriana Mit

Vom mai avea parte de caniculă doar câteva zile în zona de vest a țării. Apoi vremea se va răcori, astfel că termometrele nu vor mai depăși 30 de grade Celsius, pe timpul zilei. Administrația Națională de Meteorologie a făcut publică prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni în Banat.

Vremea se va încălzi treptat, astfel încât în zilele de 18 și 19 august media maximelor termice va ajunge să se situeze în jurul valorii de 36 de grade, iar a minimelor va fi de 19…20 de grade. În zilele imediat următoare, vremea se va răcori, astfel încât între 20 și 24 august temperaturile maxime vor avea o medie între 28 și 30 de grade, iar minimele, în general, între 15 și 17 grade. Până la finalul intervalului de prognoză, valorile termice nu vor mai avea variații semnificative și media lor va fi de 30…31 de grade în cazul maximelor și de 16…17 grade a minimelor”, a informat ANM.

Conform meteorologilor, probabilitatea pentru averse va fi mai ridicată în jurul datei de 16 august și între 19 și 21 august.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu