Resort agroturistic de patru stele, redeschis pe locul unui vechi sat depopulat din vestul țării F …

Locuitorii din vestul țării, și nu numai, se pot relaxa într-un loc inedit, aflat în județul Arad. Este vorba de Agro Village, un resort turistic situat în localitatea Labașinț, care s-a redeschis în condițiile impuse de regulile în vigoare privind prevenirea coronavirusului.

Complexul se află în apropierea orașului Lipova, în mijlocul naturii, în comuna Șiștarovăț. Aici, un investitor italian a cumpărat un întreg sat depopulat, circa 90 de hectare de teren, și a construit unul dintre cele mai luxoase resorturi agroturistice din România, fiind extrem de atent să integreze totul în natură.

Hotelul Suite-Agrovillage Resort are patru stele, dispune de o piscină în aer liber, un restaurant cu o terasă imensă, în mijlocul unei ferme pomicole. La construcția lui s-au folosit materiale ecologice și o mare parte din materialele recondiționate din casele de lemn din vechiului sat Labașint. Turiștii au însă parte de interioare luxoase, finisate în stil rustic. Resortul are o curte imensă, cu o terasă superbă pentru servit masa și o parcare privată gratuită.
Hotelul Suite-Agrovillage Resort oferă acces gratuit la conexiunea WiFi, iar camerele dispun de un TV cu ecran plat cu programe prin satelit. La proprietate există o recepție cu program nonstop.

Complexul agroturistic pune la dispoziția turiștilor biciclete și ATV-uri cu care se pot face plimbări. Hotel Suites Labașint este înconjurat de natură virgină, peisaje care se bucură încă de pace absolută, unde puteţi dobândi experienţe inedite în contact cu natura, în timp ce vă și distraţi.

Mai multe detalii pe www.agrovillage.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *