Noi panouri informative montate în Parcul Național Cheile Nerei – Beușnița FOTO

Scris de Adriana Mit

Turiștii vor reuși să ajungă mai ușor în locurile în care se află cele mai frumoase obiective din Parcul Național Cheile Nerei – Beușnița. Regia Națională a Pădurilor – Romsilva a informat, astăzi, pe Facebook, că noi panouri informative au fost montate în acest parc național aflat în județul Caraș-Severin.

Pe aceste panouri informative se regăsesc marcajele specifice unui parc național precum și regulile de vizitare a ariei naturale protejate„, a transmis Romsilva.

Parcul Național Cheile Nerei – Beușnița este unul dintre cele 22 de parcuri naționale și naturale administrate de Romsilva. Parcul este situat în sud-vestul țării, în județul Caraș – Severin, în sudul munților Aninei, cuprinzând zona carstică de pe cursul râului Nera. În acest parc național pot fi admirate o serie de obiective spectaculoase, precum lacul Dracului, cascadele Bigăr, Beușnița și lacul Ochiul Beiului.

Parcul Național Cheile Nerei – Beușnița are o suprafață de 37.100 de hectare, din care 29.786 de hectare păduri. Din acestea, 14.500 de hectare se află în zone de protecție strictă sau integrală, unde nu există intervenție umană.

Foto: Facebook Romsilva

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu