Săli de clasă care arată ca-n basme pentru micuții din clasa pregătitoare de la Liceul Pedagogi …

Micuții din clasele pregătitoare de la Colegiul Național Pedagogic „Carmen Sylva” din Timișoara au pășit, astăzi, la început de an școlar, în săli de clasă care arată ca-n basme, viu colorate.

Cea mai îndrăgită sală este însă cea amenajată în urmă cu cinci ani, la inițiativa învățătoarei Nicoleta Gherghina. Și asta pentru că prichindeii se întâlnesc în sala de clasă, în varianta 3D, cu Mickey, Minnie Mouse și Donald Duck, care sunt printre cele mai îndrăgite personaje Disney.

Orice copil se bucură să intre într-o lume de basm, chiar școala noastră arată ca un castel. De aici mi-a și venit și ideea de a amenaja sala de clasă. Într-o zi, una dintre fetițe a venit și mi-a spus că școala arată ca un castel. Atunci m-am gândit eu, pentru că trebuia să personalizăm sălile, așa este regulamentul de când s-au înființat clasele pregătitoare, că dacă tot seamănă școala noastră cu un castel, de ce să nu fac eu un castel Disney în sala de clasă. Toate clasele din școala noastră sunt aranjate, dotate, fiecare pe altă culoare„, ne-a povestit Nicoleta Gherghina.

25 de copii învață în sala de clasă care arată ca-n povești din cadrul Colegiului Național Pedagogic „Carmen Sylva” din Timișoara. În urmă cu trei ani, unitatea de învățământ a câștigat locul doi pentru cea mai frumoasă clasă din lume.

Foto: Facebook Prefectura Timiș

One comment

  • Mioara Man spune:

    Nepotelul meu este atât de încântat și
    de dornic să meargă la această școală și suntem tare bucuroși toți 😊.Este a doua zi de școală și 👍

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *