Târg cu produse naturale, mișcare în aer liber și teatru de păpuși, la Iulius Town Timișoara

Scris de Adriana Mit

Primul weekend din această toamnă abundă în evenimente încântătoare la Iulius Town. Artă, sport, teatru de păpuși, târg de produse naturale și handmade și evenimente tematice la terase sunt propunerile oferite de către reprezentanții centrului comercial pentru clienții care-i trec pragul în acest sfârșit de săptămână.

Astfel, sâmbătă, începând cu ora 14.30, Check Art Festival va da culoare parcului din Iulius Town. Aici iubitorii de artă și nu numai vor avea parte de reprezentații susținute de mimi, bufoni regali, statui vivante și tineri pe picioroange. Mai mult, se vor bucura și de un spectacol de jonglerii cu foc, muzică live și dans. În schimb, cei mici pot participa la ateliere de creație și pictură.

De asemenea, duminică, de la ora 09.30, timișorenii sunt invitați la o sesiune de sport în aer liber. Tot duminică, de la ora 11.00, trei dorințe ale celor mici pot fi îndeplinite la spectacolul de teatru de păpuși „Peștișorul de Aur”. Povestea spusă de marionete este un proiect Magic Oz și va fi organizat în Family Plaza din Iulius Gardens.

Totodată, de vineri până duminică, la etajul Iulius Mall are loc și târgul de produse naturale și handmade, de unde timișorenii își pot achiziționa miere, creme, uleiuri, ceaiuri și tincturi din plante, produse de îngrijire corporală, cosmetice sau chiar obiecte decorative. Tot aici, se găsesc și suplimente care oferă beneficiile naturii, dar și dulciuri de casă, cu gust autentic.

Și terasele din Iulius Town au pregătit mâncare gustoasă, evenimente diversificate și o atmosferă plăcută.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu