Vor fi montate dale cu motive tradiționale românești pe trotuare din Timișoara

Scris de Adriana Mit

După operațiunea din centrul Timișoarei, primăria vrea să continue montarea de dale și pavele din piatră naturală pe trotuarele din oraș.

Astfel, în urmă cu câteva zile, Societatea de Drumuri Municipale a Primăriei Timișoara a lansat licitația publică cu scopul achiziționării de „dale și pavele din piatră naturală, pentru pavări exterioare, cu montaj inclus”.

Printre altele, SDM intenționează să cumpere și pavele cu motive tradiționale românești, de tip Coloană și Geometric, care vor fi montate în diferite locații din Timișoara.

Achiziția de dale și pavele din piatră naturală pentru pavări exterioare cu montaj inclus, conform precizărilor din caietul de sarcini astfel: – dale din piatră naturală, dimensiuni 40x40x4 cm și/sau dimensiuni variabile 15/20/30/4cm , pentru pavări exterioare conform SR EN 1341:2012, cu montaj inclus – 10.000 m² – dale din piatră naturală, dimensiuni variabile 15/20/30/6 cm, pentru pavări exterioare conform SR EN 1341:2012, cu montaj inclus – 2.500 m² – pavele din piatră naturală, dimensiuni 5x5x5 cm, pentru pavări exterioare conform SR EN 1342:2013, cu montaj inclus – 300 m² – motiv tradițional „Coloană” ( format din plăci 20x20cm grosime 4 sau 6 cm în funcție de solicitarea achizitorului ) conform Anexei nr.1 la caietul de sarcini pentru pavări exterioare, cu montaj inclus– 4 buc – motiv tradițional „Geometric” ( format din plăci 20x20cm grosime 4 sau 6 cm în funcție de solicitarea achizitorului ) conform Anexei nr.2 la caietul de sarcini, pentru pavări exterioare, cu montaj inclus – 6 buc„, scrie în anunțul de participare la licitație.

SDM este dispusă să plătească pentru cumpărarea dalelor și pavelelor, precum și montarea lor o sumă care se ridică la aproape un milion de euro. Și anume, este vorba de 4,5 milioane lei. Durata contractului va fi de doi ani.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este data de 02 octombrie, ora 15.00.

Foto: Arhivă

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu