Doar patru zile cu vreme de vară în vestul țării. Anunțul meteorologilor

Vești proaste aduse de meteorologi. Ne mai bucurăm de temperaturi de vară doar până joi, în vestul țării. Începând de vineri, vremea se va răci în tot Banatul. Administrația Națională de Meteorologie a făcut publică, astăzi, prognoza meteo pentru perioada 14 – 27 septembrie, valabilă pentru vestul României.

Vremea va fi călduroasă și în general frumoasă până în data de 17 septembrie, cu temperaturi maxime ce se vor situa, în medie, în jurul a 30 de grade. În zilele de 18, 19 și 20 septembrie va urma o răcire semnificativă și o schimbare în aspectul vremii, astfel că maximele termice, mediate regional, vor fi de 20…22 de grade. Până în 25 septembrie se va încălzi ușor, cu maxime ce vor urca, în medie, la 26 de grade, însă în ultimele două zile de prognoză vor coborî spre 22 de grade. Minimele se vor menține constante până la sfârșitul primei săptămâni, cu medii de 14…16 grade, vor scădea în weekend la valori mediate în jurul a 10 grade, apoi vor intra pe o tendință de creștere, astfel că în a doua săptămână se vor situa, în medie, între 10 și 12 grade„, a informat ANM.

Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai ridicată în zilele de 17 și 18 septembrie și din nou în intervalul 22–27 septembrie, în Banat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *