Dedeman va construi în Dumbrăvița cel mai modern magazin al său din țară

Scris de Adriana Mit

O nouă investiție privată importantă lângă Timișoara. După Ikea, și cei de la Dedeman doresc să construiască un magazin în comuna Dumbrăvița.

Este sigur: Dedeman va construi în Dumbrăvița cel mai modern magazin al său din țară! O nouă investiție privată de proporții este pregătită în vecinătatea magazinului IKEA. Dedeman va construi un magazin de bricolaj la cele mai moderne standarde. În calitate de primar sunt în discuții periodice cu reprezentanții companiei și vă asigur că planul de ridicare a magazinului merge mai departe”, a afirmat Horia Bugarin, primarul din Dumbrăvița.

Noul magazin Dedeman va fi ridicat lângă drumul european 671, în apropiere de Calea Aradului din Timișoara.

Îmi doresc ca zona adiacentă drumului E671 (Calea Aradului) să cunoască o dezvoltare comercială. Trebuie să se știe că Dedeman a achiziționat un teren care permitea atât construcția magazinului, cât și blocuri! Le-am transmis viziunea actualei administrații, de a opri dezvoltarea de noi blocuri și de a crea în locul lor o galerie comercială adițională magazinului lor. Repet și vreau să pun capăt dezinformărilor lansate de către o consilieră din Dumbrăvița: vom avea în Dumbrăvița cel mai mare și mai modern magazin Dedeman din țară! Dumbrăvița dovedește că este un partener serios pentru toți investitorii care aduc beneficii localității, prin locuri de muncă, taxe și impozite”, a declarat Horia Bugarin.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu