Timișorenii pot comanda curse cu zero emisii cu ajutorul Uber Green

Scris de Adriana Mit

Timișoara devine al doilea oraș din România în care serviciul Uber Green este disponibil, după lansarea acestuia în București, acum doi ani. Începând din această după-amiază, locuitorii din capitala Banatului pot comanda curse cu zero emisii, prin simpla atingere a unui buton.

Serviciul Uber Green este disponibil în orașul de pe Bega cu vehicule 100% electrice, cu zero emisii, oferind timișorenilor o alternativă de transport mai prietenoasă cu mediul. În prezent, în Timișoara, pe aplicația Uber există 63 mașini electrice Renault Zoe, VW e-Golf, BMW i3, Hyundai IONIQ Electric sau Smart Forfour, cu un timp mediu de așteptare de 5 minute.

Timișoara este cel de-al doilea oraș din România în care lansăm Uber Green, după ce am observat că oamenii sunt deschiși la noi alternative de transport în orașul lor, mai prietenoase cu mediul. Anul acesta, ne-am angajat să devenim o platformă de mobilitate cu zero emisii până în 2040, în cele 10.000 de orașe de pe 6 continente unde suntem prezenți. De aceea, depunem eforturi pentru a aduce Uber Green în cât mai multe orașe”, a declarat Nicoleta Schroeder, General Manager Uber România.

Pentru a folosi Uber Green, timișorenii trebuie să deschidă aplicația Uber, să selecteze destinația, să aleagă opțiunea Uber Green, să confirme punctul de preluare, iar apoi un șofer va fi disponibil în câteva minute.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu