Parcarea se poate plăti și cu cardul la Iulius Town Timișoara

Scris de Adriana Mit

Vești bune pentru clienții care vin cu mașina la Iulius Town Timișoara. Reprezentanții centrului comercial au luat decizia de a introduce și plata cu ajutorul cardului contactless la automatele de parcare. Până acum, serviciile de parcare puteau fi plătite doar cu numerar.

Conform Iulius Town Timișoara, sunt active unsprezece automate de plată dotate cu terminal POS, situate în toate segmentele de parcare subterană, supraterană și multilevel din ansamblu.

În continuare, pentru cât mai mult confort la cumpărături, clienții Iulius Town Timișoara beneficiază de un timp extins de parcarea gratuită, de două ore, în intervalul orar 07.00 – 20.00, în toate parcările. Ulterior, tariful rămâne același, de 3 lei pentru o oră de parcare în Multilevel Parking, Mall Parking, Iulius Gardens Parking și de 5 lei pentru o oră de parcare în VIP Parking. Suplimentar, cei care optează pentru vizionarea unui film la Cinema City beneficiază de încă o oră de parcare gratuită, în baza biletului de intrare prezentat la Centrul Info. De asemenea, clienții se pot relaxa după o sesiune de cumpărături la cafenelele și restaurantele tematice ori în parcul Iulius Gardens, fiindu-le asigurată parcare gratuită în intervalul orar 20.00 – 07.00„, a informat Iulius Town Timișoara.

Reprezentanții centrului comercial încurajează și deplasarea cu mijloace alternative de transport, fiind amenajate peste 800 de locuri pentru biciclete în întregul ansamblu. La acestea se adaugă și stațiile de încărcare pentru mașinile electrice și spațiile special dedicate acestui tip de autovehicule.

 

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu