Flight Festival se mută la Muzeul Satului Bănățean, în această vară

Scris de Adriana Mit

Ediția din acest an a Flight Festival nu va mai avea loc la Aerodromul Cioca. Organizatorii evenimentului anunță că acesta se va desfășura în perioada 21 – 23 iunie, la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara, aflat la Pădurea Verde, pe malul lacului.

„Festivalierii vor avea parte de o experiență unică, teleportându-se direct într-un tărâm care conectează viitorul cu trecutul și ne ancorează în prezent. Un adevărat spectacol al creativității și libertății va fi oferit într-un cadru natural, sub cerul liber. La Flight Festival, fiecare moment este trăit intens. De la muzică captivantă și activări inedite la instalații impresionante și zone de relaxare, festivalul promite o experiență completă. Un spectacol extraordinar pe cer va completa atmosfera magică, aducând bucurie și uimire”, transmit organizatorii.

Biletele sunt disponibile în rețeaua IaBilet și în format electronic pe www.iabilet.ro, la magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Plata online poate fi efectuată cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura Vodafone sau Orange sau prin Fan Courier în orice colț al țării.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu