O nouă punte la Lacul Ochiul Beiului, pentru siguranța turiștilor FOTO

Scris de Adriana Mit

Turiștii care ajung în Parcul Național Cheile Nerei – Beușnița vor putea vizita în siguranță atracțiile naturale din această zonă din județul Caraș-Severin. Asta după ce angajații Parcului Național Cheile Nerei – Beușnița au realizat o serie de lucrări de reparații și întreținere. Astfel, au fost montate noi podețe și poduri la Cascada Bigăr, Cheile Șușarei, Ochiul Beiului și Cascada Beușnița.

Vești bune pentru turiști! Pentru a putea ajunge la atracțiile naturale din Parcul Național Cheile Nerei – Beușnița au fost efectuate reparați și lucrări de întreținere pentru siguranța celor care vor să ne viziteze. Vă invităm să pășiți în siguranță pe noile podețe și poduri de la următoarele obiective turistice: Cascada Bigăr , Cheile Șușarei, Ochiul Beiului și Cascada Beușnița. Pe această cale atragem atenția tuturor celor care ne vizitează să nu mai lase în urmă gunoaie după drumețiile lor”, au informat reprezentanții Parcului Național Cheile Nerei – Beușnița, pe Facebook.
În Parcul Național Cheile Nerei – Beușnița sunt amenajate nouă trasee turistice pe o lungime totală de 92,8 kilometri, acestea fiind marcate și omologate. Parcul Național Cheile Nerei – Beușnița are o suprafață de 37.100 de hectare, din care 29.786 de hectare păduri, din acestea 14.500 de hectare aflându-se în zone de protecție strictă sau integrală, unde nu există intervenție umană.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu