Bucate alese, relaxare și plimbări prin păduri seculare. Are loc un nou eveniment Banat Brunch

O nouă locație inedită din județul Timiș, aflată în mijlocul naturii, a fost aleasă pentru următorul eveniment gastronomic Banat Brunch. Sâmbătă, 17 iulie, turiștii sunt așteptați în localitatea Groși, pentru a servi un prânz cu preparate tradiționale din Banat.

Concret, evenimentul are loc în grădina în care se află zece căsuțe de vacanță din lemn, amenajate în stil tradițional, amplasate la poalele dealurilor. Zona este cunoscută și pentru faptul că, în trecut, pe aici treceau des căutătorii de aur.

 

Brunch… la minele de aur. Sâmbătă, 17 iulie, vă așteptăm la Groși să vă îmbogățim! Cu bucate alese și gusturi de neuitat, cu plimbări prin păduri seculare și, dacă aveți noroc, cu… aur. În zona prin care, de pe vremea Imperiului austro-ungar, căutătorii de aur treceau des, vă invităm la Brunch la căsuțele din Groși”, au informat organizatorii.
În ceea ce privește meniul, turiștii vor putea servi, printre altele, pastă de brânză cu smântână de casă și verdețuri din grădină, cârnați de casă cu carne de mistreț, salată de hribi de pădure, laște stoarse cu nucă și zahăr și se vor răcori cu apă de izvor, diferite siropuri și limonadă.
De asemenea, în grădina căsuțelor vor fi organizate ateliere de făcut mături de târș, de rafinare a sării, de făcut opinci, de cusut ii și de ceramică. Totodată, vor fi organizate plimbări cu bicicleta, o tură prin sat și o vizită la biserica de lemn. Groși este un sat aparținător comunei Margina.
Mai multe informații despre evenimentul Banat Brunch organizat în satul Groși sunt disponibile AICI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *