Traseu mai scurt pentru vaporașele care circulă pe râul Bega, la Timișoara

Scris de Adriana Mit

Vaporașele care circulă pe râul Bega vor avea un traseu mai scurt, din cauza lucrărilor de modernizare a pasarelei Gelu – Crizantemelor.

Societatea de Transport Public Timișoara informează că, începând cu data de 6 noiembrie, încep lucrările de montare a tablierului metalic a pasarelei din zona Iosefin. În aceste condiții, transportul naval pe canalul Bega se va suspenda pe tronsonul supus lucrărilor. Cursele de promenadă spre Ecluza Sânmihaiu Român vor fi suspendate începând cu data de 04 noiembrie.

În perioada 06 noiembrie – 08 decembrie, circulația pe canalul Bega se va efectua doar pe sectorul navigabil cuprins între km 113+300, Stația Ștefan cel Mare, și km 117+900, stația Mihai Viteazu, stațiile Constantin Brâncoveanu și Ardealul fiind suspendate. Totodată, vă informăm că programele de navigație aplicabile sectorului navigabil cuprins între km 113+300 stația (Ștefan cel Mare) și km 117+900 stația (Mihai Viteazu) au fost actualizate ca urmare a trecerii la ora de iarnă”, a transmis STPT.

Noile grafice sunt disponibile pe site-ul societății și în stațiile de vaporașe de pe Canalul Bega.

 

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu