Aproape de 20 grade Celsius, la Timișoara. Vezi prognoza meteo

Scris de Adriana Mit

Vine cu adevărat primăvara în vestul țării. Asta pentru că scăpăm de vremea rece și vom avea parte de mult soare. Mai mult, la Timișoara, termometrele nu vor mai arăta grade cu minus, iar pe timpul zilei se vor înregistra și 19 grade Celsius, la umbră.

Vremea va fi mai rece decât în mod normal în prima zi, când se vor înregistra maxime medii în jurul valorii de 10 grade. Ulterior, din 22 martie, se va încălzi, astfel încât media maximelor se va situa, până la finalul lunii, între 15 și 18 grade, valori apropiate de mediile multianuale. Regimul termic diurn se va menține asemănător și la începutul lunii aprilie, cu maxime în medie de 16…17 grade. Temperaturile minime vor avea o tendință de creștere ușoară și treptată, de la valori medii de -2 grade, în noaptea de 22 martie, spre valori de 5…6 grade, în nopțile din perioada 1-3 aprilie”, a informat Administrația Națională de Meteorologie, care a făcut publică prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni.

Conform meteorologilor, probabilitatea de apariție a precipitațiilor, la început la nivel local, apoi pe arii relativ extinse, va fi în creștere în intervalul 28 martie – 3 aprilie, în vestul țării.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu