Clopotiva, locul din vestul țării de unde puteți zbura cu parapanta și admira peisaje de vis FOT …

O localitate din vestul țării atrage o mulțime de turiști pasionați de aventură, și nu numai. Clopotiva, un sat situat la poalele Retezatului, în județul Hunedoara, a devenit raiul celor care au visat mereu să zboare cu parapanta.

Clopotiva se află la o distanță de aproximativ două ore de Timișoara, iar aici mai multe cluburi sportive organizează, în special la sfârșit de săptămână, zboruri cu parapanta în tandem. Acestea sunt adresate celor care sunt curioși să simtă cum zboară o pasăre și să aibă un sentiment imens de libertate.

Ce înseamnă de fapt un zbor în tandem cu parapanta? E simplu, practic tu vei zbura împreună cu un instructor. Acesta te va îndruma fiecare pas de la decolare până la aterizare, el se va ocupa de pilotarea parapantei, tu trebuie doar să te bucuri de zbor„, explică cei de la clubul sportiv Sky Rush, din Timișoara, care organizează zboruri cu parapanta în localitatea Clopotiva.

Aceștia informează că un zbor durează între 15 și 30 de minute, în funcție de condițiile meteo. Zborurile cu parapanta se organizează aproape tot timpul anului. Singura perioadă când zborul nu este recomandat este în perioada iernii, drumul de acces până la locul de decolare din Clopotiva nefiind accesibil.

Persoanele care doresc să zboare în tandem cu parapanta trebuie să scoată din buzunar 250 lei.

Punctul de decolare se află la zece kilometri de satul Clopotiva, în Țara Hațegului, și este considerat unul dintre cele mai frumoase locuri de zburat din România.

Foto/video: Facebook Skyrush – zbor cu parapanta

Wow!👍Acolo sus simți că te transformi într-un înger care prinde aripi și care nu mai are absolut nici o grijă. Viața este frumoasă. Zău!Rezervă zborul tău aici: www.skyrush.ro0734 062 563

Publicată de Skyrush – Zbor cu parapanta pe Joi, 30 iulie 2020

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *