Cel mai fain târg din Ardeal, Produs de Cluj, revine la Timișoara, în acest weekend

Scris de Adriana Mit
Locuitorii din județul Timiș sunt așteptați să treacă pragul Shopping City Timișoara, în acest weekend. În parcarea centrului comercial din Calea Șagului are loc o nouă ediție a Produs de Cluj, cel mai fain târg din Ardeal.
Despărțite de munți, ape și codrii seculari, Transilvania și Banatul sunt, în fapt, părți ale aceluiași trup și au o singură inimă. Este vorba despre spiritualitatea românească, acel întreg ce cuprinde tradiții și cultură, moștenirea tuturor celor care au sălașluit aici de-a lungul veacurilor, indiferent de nume, limbă sau religie. Suntem Produs de Cluj, cel mai fain târg din Ardeal, revenim la Timișoara cu emoțiile firești ale vremurilor și vă așteptăm cu toate cele bune de pe la noi între 8 și 11 octombrie în parcarea Shopping City Timișoara, de la ora 10.00 până la ora 22.00„, au informat organizatorii evenimentului, pe Facebook.
Vizitatorii sunt așteptați cu preparate tradiționale din carne şi lapte, uleiuri presate la rece, zacuscă, ciocolată de casă, turtă dulce, ceaiuri, dulceţuri şi sucuri naturale, fructe şi legume, must și vin. De asemenea, la Timișoara sunt aduse și costume populare, bijuterii lucrate de mână, produse de marochinărie și obiecte sculptate în lemn.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu