3 grade Celsius la Timișoara. Prognoza meteo în Banat pentru următoarele două săptămâni

Scris de Adriana Mit

Se pare că toamna și-a intrat în drepturi. Administrația Națională de Meterologie a făcut publică prognoza meteo până în data de 26 octombrie în Banat, care arată că ploile nu vor ocoli vestul țării, cel puțin în următoarele zile.

Pe parcursul primei săptămâni, vor fi variaţii termice importante, astfel că zilele caracterizate de o vreme rece (în 13, 14 şi 17 octombrie) când media maximelor va fi de 11…14 grade, iar a minimelor de 4…7 grade vor alterna cu perioade mai calde, în care la amiază vor fi valori de 18…21 de grade, iar noaptea 8…12 grade. Cea de-a doua săptămână va debuta cu vreme normală termic pentru perioada din an, cu maxime de 17…20 de grade şi minime de 6…9 grade, ulterior fiind estimate temperaturi în creştere”, a informat ANM.

Potrivit meteorologilor, ploile se vor semnala pe spaţii extinse şi vor fi local însemnate cantitativ în jurul datei de 13 octombrie şi din nou în perioada 15-17 octombrie, iar pentru a doua jumătate a intervalului de referinţă, probabilitatea de apariție a ploilor va fi din nou în creștere din data de 22 octombrie, în vestul țării.

În ceea ce privește Timișoara, astăzi, termometrele vor arăta cel mult 9 grade Celsius, urmând ca în zilele următoare vremea să se mai încălzească. Însă, pe timpul nopții va fi destul de rece în capitala Banatului. Astfel, duminică și luni noapte, se vor înregistra și trei grade Celsius.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu