Vreme de tricou la Timișoara, în următoarele două săptămâni

Scris de Adriana Mit

Vești bune aduse de meteorologi. La Timișoara vom sta, pe timpul zilei, în tricou, având în vedere că termometrele vor arăta tot peste 20 de grade Celsius. Administrația Națională de Meteorologie a făcut publică prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni în Banat. Astfel, aflăm că vom avea parte de o vreme frumoasă.

În primele două zile de prognoză media maximelor termice se va situa în jurul a 21 de grade, apoi va crește ușor, astfel încât în data de 5 mai aceasta va tinde spre 24 de grade. Vor urma două zile în care regimul termic diurn va fi în scădere, iar până în ziua de 9 mai va rămâne relativ constant, iar valorile termice vor atinge în medie 20 de grade. În 10 și 11 mai se va răcori cu aproximativ 2 grade, ulterior vremea va intra într-un proces de încălzire, iar în ultimele zile de prognoză media maximelor de temperatură va ajunge să se situeze în jurul a 24 de grade. Minimele termice vor avea variații relativ asemănătoare. Cele mai mici valori ale mediei lor, de 7…8 grade, se vor atinge în primele zile și în diminețile de 11 și 12 mai, iar cele mai mari, de 10…11 grade, în jurul datei de 7 mai și în 15 mai, dimineața”, a transmis ANM.

Conform meteorologilor, până în data de 5 mai, doar izolat vor fi posibile ploi slabe, de scurtă durată, apoi se vor semnala averse aproape zilnic.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu