Casa Ceaiului, noua atracție de la Domeniul Regal Săvârșin

Scris de Adriana Mit

Turiștii pot vizita din nou Domeniul Regal Săvârșin. Acesta și-a redeschis porțile duminică, 1 mai, în cadrul unui eveniment la care au fost prezenți și Majestatea Sa Margareta și Principele Radu.

A fost prezent un numeros public, venit mai ales din Arad, Timiș, Bihor și Hunedoara. În piața din Satul Regal (la intrarea pe domeniu), a avut loc un concert de muzică clasică și contemporană, susținut de Cvartetul Arădean. Majestatea Sa și primarul au dezvelit placa inaugurală a Casei Ceaiului, cea mai recentă clădire restaurată de Fundația Colecția Familiei Regale a României. După concert, mai multe sute de persoane au vizitat Parcul Regal, Muzeul Automobilului, Atelierul Auto al Regelui Mihai, Magazinul de Suveniruri și Casa Ceaiului”, a transmis Familia Regală a României.

Programul de vizitare în luna mai va fi astfel: în fiecare zi de la ora 09.00 la ora 18.00, în zilele de 1 – 12 mai și 23 – 31 mai.

Cea mai noua atracție a Domeniul Regal Săvârșin este Casa Ceaiului, unde vizitatorii pot servi cafea, ceai, sucuri de fructe și patiserie locală.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu