Scările de acces la Faleza Mureșului, refăcute de Primăria Arad

Primăria Arad informează că a început, ieri, reabilitarea treptelor de pe digul râului Mureș, de la Podul Decebal până la podul rutier Micălaca. În acest sens, municipalitatea a contractat un operator care s-a și apucat de treabă. Concret, vor fi refăcute total sau parțial cele 41 de scări aflate de o parte și alta a digului.

În cadrul aceluiași proiect, municipalitatea și-a propus și refacerea celor 12 rampe existente, precum și amenajarea altor două rampe noi, în cartierul Micălaca. Acestea vor avea lungimea de 24-28 de metri și lățimea de doi metri. Constructorul are la dispoziție 12 luni pentru a finaliza lucrările.

Este o promisiune mai veche făcută arădenilor pe care o onorăm. Hățișurile birocratice ne-au împiedicat să demarăm mai devreme aceste lucrări. Am început refacerea și recondiționarea scărilor de acces la Faleza Mureșului, din cartierul Micălaca spre centru și intenționăm finalizarea tuturor, anul acesta”, a declarat Călin Bibarț, primarul Aradului.

Valoarea totală a proiectului „Reabilitare rampe și scări de acces pe digul Mureșului în municipiul Arad” se ridică la 654.305 lei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *