Dramatic: copii desculți în prag de iarnă, în Timiș. Cum poți contribui pentru a le oferi prima pereche de pantofi noi FOTO

Scris de Adriana Mit

Imagini triste au fost surprinse în comunitatea din localitatea Bencec, din comuna timișeană Pișchia, de către voluntarii din cadrul Academiei Mămicilor din Timișoara.

Reprezentanții ONG-ului informează că, în această săptămână, voluntarii au mers în această comunitate pentru a lua ultimele dimensiuni de piciorușe ale beneficiarilor campaniei “Pantofi călduroși pentru zile friguroase“. Din păcate, aceștia au descoperit că o parte din copii erau desculți, alții purtau papuci, iar cei care aveau pantofi potriviți sezonului erau rupți. De asemenea, majoritatea micuților nu purtau șosete.

Entuziasmul copiilor a fost mare, fiecare voia să se asigure că e și el pe lista celor care se vor bucura poate pentru prima dată de o pereche de pantofi noi. Dacă vă doriți să fiți alături de noi în această campanie de toamnă pentru a aduce o bucurie copiilor, puteți contribui cu donații în contul Asociației Mămicilor din Timișoara. Costul unei perechi de pantofi de calitate medie este de 90 lei, iar al unui set de șosete de 10 lei“, a transmis Asociația Mămicilor din Timișoara, pe Facebook.

Donațiile se pot face în următorul cont: Asociația Academia Mămicilor din Timișoara – Centru de Educație, Cercetare și Asistență Socială, CIF: 33102961, Nr. cont: RO18BRDE360SV38907053600.

Academia Mămicilor din Timișoara a reușit să strângă deja în cadrul campaniei “Pantofi călduroși pentru zile friguroase“ 56 de perechi de pantofi, care vor ajunge la copiii din familiile defavorizate din localitatea timișeană Cenei. În total, reprezentanții ONG-ului timișorean își propun să strângă aproximativ 200 de perechi de pantofi pentru copii sărmani din județul Timiș.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu