Mișcare în natură! Cu bicicleta din Timișoara spre Serbia, pe malul Begăi, în weekend

Scris de Adriana Mit

În Banat ne așteaptă două zile călduroase. Potrivit meteorologilor, termometrele vor arăta aproximativ 25 de grade Celsius. Așadar, o vreme numai bună pentru o plimbare cu bicicleta, în mijlocul naturii. În acest weekend, iubitorii mersului pe două roți pot pedala din nou spre Serbia, pe cea mai lungă pistă din România.

Consiliul Județean Timiș dă startul la pedalat pe pista de biciclete construită de-a lungul canalului Bega între Timișoara și Zrenjanin, pe la frontiera româno – sârbă. În urma solicitării făcute de CJ Timiș, se va putea circula cu bicicleta pe toată lungimea celor peste 70 de kilometri de pistă de biciclete de pe coronamentul digului Canalului Bega dintre Timişoara și Zrenjanin”, a informat CJ Timiș.

Weekend-urile din cele două luni aprobate în care trecerea în țara vecină va fi posibilă pe pista de pe malul Begăi sunt următoarele: 30 – 31 martie și 27 – 28 aprilie, între orele 08.00 și 20.00. Trecerea frontierei se va face pe baza cărții de identitate.

Cei interesați să petreacă sfârșitul de săptămână la Zrenjanin pot găsi oportunități de cazare și locații de luat masa pe pagina de internet www.visitzrenjanin.com

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu