Vreme călduroasă cu precipitații reduse în Banat. Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

Scris de Adriana Mit

Administrația Națională de Meteorologie vine cu vești excelente. Până în data de 20 septembrie, ploile vor ocoli vestul țării și vom avea parte de o vreme călduroasă.

Vremea va fi călduroasă în prima zi a intervalului, când în medie temperaturile maxime se vor situa în jurul a 31 de grade, apoi se va răci, urmând ca în data de 08 septembrie să se înregistreze în medie 25….26 de grade. Ulterior acestei date, temperatura aerului va crește ușor, spre maxime de 30 de grade, în medie regională, în data de 13 septembrie. Va urma o răcorire treptată a vremii, astfel încât în ultimele zile de prognoză media temperaturilor maxime nu va mai depăși 26 de grade. În primele două nopți media minimelor termice se va situa în jurul valorii de 15 grade, apoi temperatura aerului va scădea, urmând astfel ca, în data de 09 septembrie în medie să se înregistreze în jur de 12 grade, apoi va crește ușor spre 15 grade, în data de 13 septembrie. După această dată, o nouă răcorire a vremii va conduce la scăderea minimelor spre valori în jurul a 12 grade, în medie, la sfârșitul intervalului„, a informat Administrația Națională de Meteorologie, care a făcut publică prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni.

Potrivit meteorologilor, probabilitatea de apariție a ploilor va fi destul de redusă pe tot parcursul intervalului de prognoză, în Banat.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu