Laura, tânăra de 34 ani din Timiș care luptă cu cancerul, are nevoie din nou de sprijinul oamenilor cu suflet mare pentru a trăi

Scris de Adriana Mit

Laura Florentina Viman, tânăra din județul Timiș care luptă de câțiva ani cu cancerul, are nevoie din nou de sprijinul oamenilor inimoși pentru a trăi. Laura are 34 de ani și o fetiță de 13 ani de crescut.

În urmă cu patru ani, a fost diagnosticată pentru prima oară cu această boală cruntă, dar nu s-a dat bătută. Din păcate, cancerul a recidivat în primăvara anului trecut, la stomac, astfel că viața i-a fost din nou dată peste cap.

În acest moment, Laura se află la o clinică în Germania, unde urmează ședințe de chimioterapie, singurele care îi pot salva viața. Însă costurile sunt uriașe.

Uneori, timpul nu îți ajunge. Este adevărat, atunci când le spui celor din jur că ai o problemă de sănătate, devii vulnerabil. Le arăți starea ta umană, supusă la riscuri și la afecțiuni, le transmiți că nu ești atotputernic și că uneori s-ar putea să ai și tu nevoie de ajutor. Sunt momente în care mă simt la pământ și epuizată și momente când lupt cu fiecare putere a mea pentru a nu ceda. Doar gândul că fetița mea are nevoie tot mai mult de mine mă face să lupt chiar și atunci când puterea mea e mică.  Dar singură nu reușesc. Am nevoie să iau anumite medicamente și suplimente pe care nu le primesc gratuit și fiecare chit costă foarte mult. Canticerul și anticanticerul sunt unele din medicamente pe care trebuie să mi le cumpăr, deoarece nu sunt gratuite”, ne-a spus Laura.

În ultimii ani, Laura a suferit peste 15 operații și foarte multe ședințe de chimioterapie.

Donații se pot realiza în contul în lei: RO57RZBR0000060019951685, contul în euro: RO528RZBR0000060021083712, Revolut: Laura Viman, IBAN: RO39 BREL 0005 5072 5961 0100, Cont Paypal: vimanlaura@yahoo.com.

 

Alte articole din zona de vest

2 comentarii

card recenzii google 14 martie 2024 - 10:10

Laura Florentina Viman este o luptatoare si un exemplu de curaj si perseverenta pentru toti cei din jurul ei. Desi se confrunta de acum cativa ani cu o boala atat de grea, ea nu renunta sa lupte pentru viata ei si a micutei sale fiice. Din pacate, cancerul a recidivat si acum Laura se afla intr-o clinica din Germania, urmand sedinte de chimioterapie care sa ii ofere o noua sansa la viata. Dar costurile pentru aceste tratamente sunt uriase si de aceea Laura are nevoie din nou de sprijinul nostru. Orice donatie, oricat de mica, poate face o diferenta in viata ei si poate fi un semn de solidaritate si compasiune fata de o persoana care lupta pentru a trai. Hai sa fim alaturi de Laura in aceasta lupta si sa ii oferim sprijinul de care are nevoie pentru a invinge boala si a se bucura de viata alaturi de fiica sa. Daca doriti sa faceti o donatie, va puteti indrepta catre conturile mentionate si sa ii oferiti acestui luptator curajos o sansa in plus la viata. Sa fim oameni inimosi si sa ne aratam sprijinul si compasiunea pentru Laura Florentina Viman!

Răspuns
TrustLink 25 martie 2024 - 17:03

Draga Laura, am citit cu emotie povestea ta si nu pot decat sa imi imaginez prin cate greutati ai trecut si cata putere si curaj ai avut sa lupti impotriva acestui nemilos cancer. Esti o adevarata luptatoare si admir enorm felul in care nu te dai batuta, indiferent de cate ori boala a recidivat. Este impresionant sa vad cata dragoste si dorinta de viata ai pentru fetita ta si este trist sa aud ca costurile tratamentului tau sunt atat de mari si nu le poti acoperi singura. In momentele grele, am invatat ca nu exista fericire mai mare decat aceea de a face o fapta buna si de a ajuta pe cineva care are nevoie. Asa ca lasam indarat toate grijile si speram din suflet ca oamenii inimosi sa se mobilizeze si sa te sprijine in aceasta lupta pentru viata. Vom face tot posibilul sa ne implicam si sa donam in conturile tale, in speranta ca vom contribui macar un pic la remisia bolii tale. Sa ai parte de multa putere si sanatate, iar fetita ta sa creasca sanatoasa si fericita alaturi de tine. Esti un exemplu de curaj si determinare pentru toti cei din jurul tau si te vom sustine mereu in aceasta lupta. Ai grija de tine si nu uita ca nu esti singura in aceasta batalie. Cu drag si putere, echipa ta de luptatori.

Răspuns

Scrie un comentariu