Se redeschid porțile paradisului natural de la Berryland, aflat în vestul țării

Scris de Adriana Mit

În acest sfârșit de săptămână, Berryland, un paradis natural aflat în județul Hunedoara, își redeschide porțile pentru turiști.

Mai precis, vizitatorii pot trece pragul complexului recreativ de sâmbătă, 27 aprilie, începând cu ora 11.00.

Berryland nu este doar un popas, ci locul unde fructele de pădure cu gust autentic românesc te transportă cu gândul la peisajele spectaculoase ale munților Retezat. Pentru cei mici, avem un parc special amenajat cu multă umbră pentru zilele călduroase și, în curând, vom adăuga microaspersie pentru confort maxim! Pentru adulți, oferim o sală de jocuri cu biliard și ping-pong, iar în curând vom inaugura și a doua sală cu darts și shuffleboard! Fiecare foișor deține 15 jocuri de societate pentru momente de calitate în familie. Cu prețul biletului, te invităm să te răsfeți cu o băutură la alegere: cafea, apă plată, smoothie din fructele noastre, o înghețată, fructe trase prin ciocolată sau vată pe băț”, transmit cei de la Berryland.

De asemenea, turiștii pot vizita o fermă cu peste 250 de păsări de curte crescute liber.

Berryland este un complex recreativ situat în comuna Bretea Română, din județul Hunedoara. Pe lângă culturile întinse de fructe de pădure, complexul dispune de o mulțime de servicii și experiențe pe care le oferă iubitorilor de natură.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu