Tot ce au mai gustos satele bănățene de munte, servit la un nou prânz în natură, în Timiș

În localitatea Pietroasa, aflată la poalele Munților Poiana Ruscă, în județul Timiș, are loc mâine, 26 iunie, un nou eveniment gastronomic Banat Brunch. Astfel, în curtea unui localnic din satul aflat aproape de izvoarele râului Bega, turiștii pot degusta cele mai bune mâncăruri pregătite în Banatul de munte.

Vă invităm, în premieră, la poalele Munților Poiana Ruscă din Timiș, la Pietroasa! În sezonul fructelor de pădure, în gospodăria familiei Martinescu sunteți așteptați cu prăjituri măiestre, gemuri, sucuri și siropuri care mai de care. Vor fi prezenți producători locali, iar gospodinele locului se vor întrece să vă ofere tot ce au mai gustos satele bănățene de sub munte”, au informat organizatorii.

Printre altele, turiștii vor putea gusta pită în țăst, supă de rață cu tăiței, mâncare de urzici, mâncare la ceaun cu carne de oaie, păstrăv, pancove și se vor răcori cu socată și apă rece de izvor.

Masa va fi servită între orele 11.00 – 13.00, în gospodăria aflată pe strada principală din Pietroasa, la nr. 53. Turiștii vor vizita apoi Cascada Șopot, în adâncul pădurii, și vor admira măiestria sculptorilor la biserica de lemn din Crivina. Evenimentul va avea loc în aer liber, cu un număr maxim de 50 de participanți, iar taxa costă 100 lei.

Înscrierile la eveniment se pot realiza AICI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *