Peste 70.000 de oameni în Pădurea Bistra, lângă Timișoara, unde a avut loc CODRU Festival FOTO

Scris de Adriana Mit

CODRU Festival a adunat peste 70.000 de oameni în Pădurea Bistra, aflată lângă Timișoara, în acest sfârșit de săptămână.

Duminică a fost ultima zi a festivalului cu spectacole extraordinare susținute de Tarja Turunen, Surorile Osoianu & Lupii lui Calacea, Coma, Dirty Shirt, Șatra Benz, Melting Dice și mulți alții. Tot ieri invitații speciali, Gașca Zurli, au stârnit chicote de bucurie de la copii, dar și de la adulți.

Unul dintre cele mai așteptate momente a fost concertul extraordinar al Tarjei Turunen. Artista finlandeză a susținut un spectacol extraordinar timp de o oră pe scena principală spre bucuria iubitorilor vocii ei extraordinare. Concertul Surorilor Osoianu &Lupii lui Calancea, special conceputpentru ediția 2023 CODRU Festival, a adus o atmosferă fantastică în public. Evenimentul a început și s-a încheiat cu o energie vibrantă. Pe lângă muzică, cei care care au mers la festival s-au relaxat în răcoarea Pădurii Bistra, într-un decor de poveste. Sub umbra copacilor, binevenite în zilele călduroase de vară, hamacele și zonele special amenajate pentru relaxare au fost pline”, au transmis organizatorii.

Au pus umărul pentru ca CODRU Festival să se desfășoare în bune condiții și aproximativ 400 de voluntari.

CODRU Festival face parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii” în anul 2023 și este cofinanțat de Consiliul Județean Timiș prin programul TimCultura 2023, Comuna Ghiroda și Comuna Moșnița Nouă.

Ne vedem în 2024, cu o nouă ediție a CODRU Festival, iar până atunci la sesiunile de plantare, dar și cu multe alte surprize”, au informat organizatorii CODRU Festival.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu