Mulțumită oamenilor inimoși, bolnavii de cancer din Timișoara nu mai dârdâie de frig

Scris de Adriana Mit

Primăria Timișoara a rămas din nou fără bani pentru Colterm, astfel că societatea de termoficare a orașului funcționează în regim de avarie. Concret, abonații companiei primesc căldură mai puțină în calorifere chiar în mijloc de iarnă.

Printre cei care au de suferit din cauza acestei situații se numără și bolnavii de cancer din tot vestul țării care sunt internați la Clinica de Oncologie a Spitalului Municipal Timișoara. Și această unitate medicală este racordată la Colterm, iar în unele saloane se înregistrează și zece grade Celsius, pentru că secția nu este reabilitată termic.

În sprijinul bolnavilor au sărit zeci de persoane cu suflet mare, care astăzi au donat pilote și pături Clinicii de Oncologie. Și mitropolitul Banatului, ÎPS Ioan Selejan, a dat o mână de ajutor, astfel că s-a implicat direct în acțiunea caritabilă.

Suntem uimiți, uluiți și încântați de amploarea acțiunii noastre. Ne înclinăm în fața bunătății voastre. Oameni de toate vârstele au ales să dea o mână de ajutor celor aflați în suferință. Mulțumim tuturor și fiecăruia în parte pentru că țineți viu spiritul Timișoarei. Suntem profund impresionați de calitatea și bunătatea celor care au ales să petreacă timp alături de noi și să dea o mână de ajutor. Fie ca bunătatea de care dați dovadă să vă fie răsplătită înmiit! Vă iubim, oameni buni! Mulțumim, ÎPS Ioan Selejan, Arhiepiscopul Timişoarei şi Mitropolitul Banatului, pentru plăcuta surpriză. Dumnezeu să ne binecuvânteze pe toți”, au transmis organizatorii evenimentului caritabil.

 

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu