Îndrăgita cafea Starbucks poate fi savurată și la tine acasă

Scris de Adriana Mit

Îndrăgita cafea Starbucks poate fi savurată de către români chiar la ei acasă, începând cu această lună. Asta după ce Nestlé a lansat în țara noastră noua gamă de produse Starbucks, disponibilă în magazine și online. Este vorba de 22 de varietăți de cafea Starbucks, care pot fi pregătite acasă și care includ atâta cafea boabe, prăjită și măcinată, cât și primele capsule Starbucks dezvoltate folosind tehnologia Nestlé de preparare a cafelei prin intermediul sistemelor Nespresso și Nescafé Dolce Gusto.

Printre noile sortimente lansate se numără opt varietăți de capsule Starbucks de la Nespresso, unele cu denumiri emblematice, altele cu origine unică a cafelei precum Colombia și Sumatra, alături de o variantă decafeinizată.

Totodată, vor fi disponibile și opt varietăți de capsule Starbucks, dintre care trei espresso, două americano și trei specialități de cafea – cappuccino, latte macchiato și caramel macchiato. Alături de acestea, vor fi lansate câte trei produse în categoria de cafea boabe și în categoria de cafea prăjită și măcinată, cu grade de prăjire diferite și denumiri care reflectă poveștile sortimentelor. Spre exemplu, Pike Place Roast poartă numele primului magazin Starbucks din Seattle, iar House Blend marchează debutul Starbucks, fiind primul amestec, creat în 1971.

Ne bucurăm să aducem în casele românilor cafeaua Starbucks preferată. Echipele Nestlé și Starbucks au îmbinat experiența lor în domeniul cafelei, tehnologia și expertiza în selectarea, prăjirea și amestecul boabelor de cafea pentru a obține o serie de varietăți desăvârșite. Iar rezultatul este unul de care suntem siguri că românii vor fi încântați. De la sortimente Starbucks emblematice, cu origine unică a cafelei, și până la specialitățile de cafea cu lapte, foarte populare în cafenelele Starbucks, produsele din noua gamă sunt realizate din cafea de primă calitate, 100% Arabica”, a declarat Leszek Wacirz, Country Manager Nestlé România.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu