Loc de camping deschis lângă unul dintre cele mai frumoase lacuri din vestul țării FOTO

Scris de Adriana Mit
Iubitorii de natură pot sta cu cortul, din această vară, într-un nou loc de camping din vestul țării. Este vorba de Camping Buhui, deschis lângă lacul cu același nume, din județul Caraș-Severin, unul dintre cele mai frumoase lacuri din Banat.
Așa-i că ți-e dor să mergi cu cortul? Dar te gândești că nu ai confortul de acasă, nu ai apă curentă, nu ai toaletă, nu ești în siguranță, etc. Nu căuta scuzele pentru a nu face ceea ce îți place cu adevărat! Avem noi soluția pentru confortul tău. Vino în Camping Buhui, recent amenajat, unde ai apă curentă, toalete ecologice, refugiu spațios în caz că ziua plouă, vatră pentru foc, ceaune să gătești în natură, chiar și lemn pentru foc. Dacă Lacul Buhui și traseul turistic recent amenajat în jurul acestuia nu îți spun prea multe, trebuie să vii aici”, au informat reprezentanții Ocolului Silvic Anina.
În ceea ce privește tarifele practicate, camparea cu cort mic (1-3 persoane) costă 40 lei/zi, cu cort mijlociu (4-6 persoane) – 60 lei/zi, cu cort mare (mai mult de șase persoane) – 80 lei/zi, iar cu rulota, microbuzul sau autorulota – 50 lei/zi. De asemenea, parcarea auto pentru necazați la cabanele proprii și camping costă 20 lei/zi, iar pentru cazați parcarea auto este gratuită.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu