Portocalii, o prezență exotică în parcul Iulius Town Timișoara FOTO

Scris de Adriana Mit

Prezență exotică în parcul din Iulius Town Timișoara. În această perioadă, aici s-au copt fructele portocalilor plantați. Prima primăvară a Iulius Gardens este de o frumusețe aparte pentru că parcul a reînviat într-un peisaj care emană optimism și se pregătește pentru întâlnirea cu publicul.

Parcul Iulius Gardens a fost intens așteptat de timișoreni, iar de la inaugurarea Iulius Town din august 2019, a fost mereu animat și efervescent, fiind o atracție pentru relaxare și joacă în aer liber. Acum, este mai liniștit ca oricând. Însă, natura nu a pus pauză și continuă să își etaleze frumusețea, conturând o priveliște care te încarcă cu energie și optimism. Copacii au înflorit în coroane bogate și culori pastel, magnoliile și-au etalat eleganța și frumusețea, gazonul este de un verde crud, iar arbuștii se întrec în multitudinea florilor. O prezență exotică sunt portocalii, ale căror fructe s-au copt și oferă un joc cromatic special. Și florile de liliac își fac simțită timid prezența, cu un parfum îmbietor”, a transmis Iulius Town Timișoara.

Spectacolul primăverii din cadrul parcului poate fi admirat de cei care ajung la magazinele deschise în această perioadă în Iulius Town, cum sunt hypermarketul Auchan și locațiile cu produse alimentare, veterinare și de strictă necesitate, al căror program este disponibil pe site-ul www.iuliustown.ro.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu