O aplicație românească îi ajută pe dascăli și părinți să comunice mai eficient

Părinții și dascălii din zona de vest a țării pot renunța la grupurile de Whatsapp sau Facebook, în care se regăsesc o mulțime de discuții inutile, dacă aleg să utilizeze o aplicație românească inedită. Este vorba de Kinderpedia, ce simplifică activitatea unităților de învățământ și îi ține pe părinți aproape de progresul școlar al copiilor lor. Aplicația inovatoare are astăzi peste 150.000 de utilizatori înregistrați și este prezentă și în școlile și grădinițele moderne din vestul țării.

Pe Kinderpedia, totul este integrat într-un singur loc, astfel că dascălii economisesc între 6 și 9 ore pe săptămână din timpul investit în activități administrative. Modulele complete de clasă virtuală – orar, predare video la distanță, prezență, catalog, carnet de note, teme, distribuție documente – simplifică activitatea profesorilor. Dascălii fac prezența, dau note, trimit teme și le corectează – direct din aplicație. Orice profesor poate iniția o lecție video direct din orar, prin aplicația Zoom, fără să se mai conecteze pe alte platforme sau să trimită link-uri pe e-mail. Elevii se conectează și ei direct, cu un click”, au informat inițiatorii aplicației.

Kinderpedia are o mulțime de avantaje și pentru părinți. În primul rând, aceștia au posibilitatea de a primi toate informațiile de la școală sau grădiniță într-un singur loc, fără a mai fi nevoiți să se înscrie în mai multe grupuri de Whatsapp sau Facebook.

În cazul copiilor mai mici, părinții pot verifica în timp real la ce activități a participat copilul, cât a mâncat, dacă a dormit. Înainte de a folosi aplicația, aceste informații erau mai greu de obținut, pentru că se pierdeau printre mesajele din diverse grupuri și platforme sau mail-uri care necesitau discuții suplimentare cu educatoarea. Pe Kinderpedia, mesajele, evaluările, galeria multimedia, resursele educaționale, facturile sunt organizate simplu și intuitiv și sunt lesne de accesat, chiar din aplicația mobilă. Părinții economisesc astfel timp valoros, pe care îl pot petrece împreună cu copiii”, au detaliat inițiatorii aplicației.

De asemenea, Kinderpedia este adaptată permanent la nevoile utilizatorilor. Astfel, recent au fost adăugate funcționalități noi în aplicație, precum introducerea temperaturii la check-in, motivarea absențelor din telefon, funcția de înregistrare voce sau programarea temelor pentru o dată viitoare.

Kinderpedia este disponibilă și ca aplicație mobilă pentru Android și Ios pentru profesor și manager, dar și pentru elev și părinte.

Mai multe informații despre această aplicație inovatoare sunt disponibile AICI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *