Donație importantă de mobilier și paturi pentru Spitalul de Psihiatrie din Gătaia

Scris de Adriana Mit

Bolnavii care ajung la Spitalul de Psihiatrie din Gătaia au parte de condiții mai decente. Cu sprijinul Arhiepiscopiei Timișoara, unitatea medicală din județul Timiș a primit din Germania două tiruri cu mobilier și paturi, în această săptămână.

Acestea vor fi montate în saloanele secțiilor din unitatea medicală, mobilierul urmând a-l înlocui pe cel ieșit din uz de mai mulți ani.

Tot cu ajutorul Arhiepiscopiei Timișoara, în primăvara anului trecut au fost aduse, tot din Germania, trei tiruri cu paturi pentru Spitalul de Psihiatrie din Jebel, iar în decembrie a sosit al patrulea transport pentru Spitalul de Psihiatrie din Gătaia.

Arhiepiscopia Timișoarei prin Fundația Filantropia Timișoara și cu ajutorul Fundației Diakoneo din Germania a pus la dispoziție mobilier medical pentru spitale. Prin această acțiune, Arhiepiscopia Timișoarei, alături de toate organismele socio-misionare pe care le coordonează, sprijină efortul cadrelor medicale și al personalului auxiliar în actul medical pentru pacienții internați în Spitalul din Gătaia. Mulțumim partenerului Diakoneo din Germania în numele pacienților pentru creșterea calității vieții acestor oameni care sunt de ani de zile într-o suferință continua, precum și celor care ne-au sprijinit să achităm transportul paturilor”, a transmis Arhiepiscopia Timișoarei.

 

 

 

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu