La Timișoara se deschide un centru de dezvoltare în care vor fi angajați aproape 100 de IT-iști

Scris de Adriana Mit

Noi locuri de muncă pentru specialiștii din domeniul IT, la Timișoara. În lunile următoare, în capitala Banatului va fi deschis un centru de dezvoltare în care vor fi angajați aproape 100 de IT-iști.

Noul centru de dezvoltare va fi deschis de compania de software NetRom Software în cadrul ISHO Offices din Timișoara. Această companie este specializată în dezvoltarea de software cu aplicabilitate în domenii precum e-commerce, HR, asigurări, financiar, mobilitate și sănătate.

Biroul NetRom din Timișoara va ocupa o suprafață de 1.100 mp în cadrul ISHO Offices. Activitatea centrului din Timișoara va fi orientată în principal pe dezvoltarea de soluții premium de software cu aplicabilitate în diverse industrii din diferite țări europene, dar și din SUA și Canada. Investiția va genera și un număr de 90 de locuri de muncă cu specializare ridicată.

Timișoara este un oraș atractiv care oferă specialiști cu excelente abilități tehnice și a devenit un hub de resurse umane pentru domeniul tech. Promisiunea NetRom față de clienții săi este atragerea și reținerea profesioniștilor talentați și pasionați de tehnologie. Pentru ei construim și oferim un mediu de lucru colaborativ în care ne motivăm și inspirăm unii pe alții. Investim sistematic în dezvoltarea personală, asigurăm proiecte provocatoare și suntem într-un proces constant de creștere susținută ce începând din această toamnă continuă și în Timișoara”, a declarat Han In’t Veldk, Managing Director.

Noul biroul din Timișoara va fi funcțional începând din luna septembrie a acestui an.

Suntem încântați să contribuim la atragerea unor noi companii și investiții în Timișoara și să găzduim noul birou al NetRom Software în ISHO Offices. Vom oferi angajaților un mediu de lucru modern cu condiții excelente atât în ceea ce privește spațiile de lucru propriu-zise, cât și zona de facilități conexe – cafenele de specialitate, restaurante de top, shopping de proximitate, servicii medicale sau bancare și altele. NetRom este o companie nouă pe piața locală, care, suntem convinși că va crește frumos aici. Este mixul perfect între o companie care produce în orașul nostru software de cel mai înalt nivel, consolidând dezvoltarea comunității tehnice din Timișoara și mediul creativ de lucru pe care noi îl oferim”, a afirmat Ovidiu Șandor, dezvoltatorul proiectului ISHO.

Având componenta office finalizată, zeci de familii care locuiesc deja în clădirile rezidențiale și majoritatea spațiilor de servicii funcționale sau în curs de amenajare, ISHO a devenit deja un pol important și un loc de referință pentru zona centrală a Timișoarei. Dezvoltatorul se va concentra în continuare pe dezvoltarea mixului de servicii, fiind purtate negocieri cu mai mulți antreprenori și companii în acest sens. Recent, ISHO a anunțat amenajarea unui restaurant Stradale și a cafenelei de specialitate Mitzu din același lanț condus de Chef Foa. Proiectul va include un hotel Radisson Blu, dar și o zonă pietonală amplă, spații verzi și de relaxare și servicii diverse pentru cei aproximativ 5.000 de angajați și rezidenții celor peste 1.200 de apartamente din cartier.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu