Cinema City redeschide cinematografele pe 27 mai

Veste bună pentru iubitorii de film. Cinema City anunță că începând cu data de 27 mai va redeschide pentru public cinematografele, după o pauză de peste un an.

Din 27 mai 2021 porțile Cinema City se redeschid pentru toți aceia care au așteptat cu nerăbdare să-și reia locul în fotoliul lor confortabil de cinema, cu o cutie de popcorn în mână și cu inima deschisă pentru a porni în noi aventuri de neuitat„, a informat Cinema City.

În România, Cinema City are 27 de multiplexuri cu 242 de săli de cinema în 20 de orașe, în care sunt disponibile peste 40.000 de locuri.

Prima săptămână la film aduce filme premiate, filme fantastice, de comedie și acțiune: direct de pe covorul roșu al Premiilor Oscar: Nomadland, Another Round, iar, de la Pixar, Soul. Filmul românesc răspunde și el chemării marelui ecran aducând în prim plan câștigătorul Ursului de Aur la Berlin, Babardeală cu bucluc sau Porno balamuc.

Robert de Niro, Morgan Freeman și Tommy Lee Jones se întorc în comedia The come back trail, Liam Neeson revenind în forță în filmul de acțiune The Marksman.

De asemenea, de 1 iunie, vă puteți bucura din plin de avanpremierele mult așteptate: Cruella și Tom&Jerry. Urmează o vară incendiară, plină de surprize, în care veți reîntâlni eroi dragi, veți trăi noi aventuri și veți experimenta emoții de neegalat: Fast&Furious 9, Conjuring 3, A quiet place 2, Black Widow, Hotel Transylvania: Transformania sau The Suicide Squad fiind doar câteva dintre titlurile anunţate.

Programul complet al cinematografelor Cinema City, împreună cu detalii despre bilete și promoții vor putea fi găsite pe site-ul www.cinemacity.ro.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *