Se pregătește o nouă ediție a Festivalului Bega Bulevard, la Timișoara

Scris de Adriana Mit

Primăria Timișoara anunță că va organiza o nouă ediție a Festivalului Bega Bulevard. Evenimentul din acest an, cu numărul 13, va avea loc în perioada 11 – 13 septembrie, între Podul Mihai Viteazul (Mitropolit Andrei Șaguna) și Podul Maria (Traian).

Încă de la prima ediţie, Festivalul Bega Bulevard a dorit să atragă atenţia timişorenilor asupra importanţei canalului Bega pentru oraş şi asupra posibilităţilor de recreere, agrement, sport sau divertisment pe care acesta le oferă. Festivalul a fost gândit astfel încât să pună în evidenţă Bega din toate punctele de vedere: estetic, urbanistic, ecologic şi va concentra, pe parcursul celor trei zile, activităţi culturale şi de divertisment. “Bega Bulevard’’ va fi, cu siguranță, momentul oportun pentru a ne familizariza cu un cadru natural minunat oferit de parcul Alpinet“, a informat Primăria Timișoara.

În cadrul festivalului, vor avea loc mai multe concerte susținute de Mihail, The Diffrent Class, AD Libitum Voice, Happy Flow, IST, ALLOVER, Zoli Vee, The Skywalkers, Peregrinii și Tango Simpfonic. Nu vor lipsi nici demonstrațiile cu foc realizate de Amaris Agni și Deep6Project.

Deocamdată, reprezentanții municipalității nu au informat dacă va fi organizată și tradiționala cursă a rățuștelor pe Bega în cadrul festivalului.

De asemenea, tot în luna septembrie, Primăria Timișoara va derula și alte evenimente, cu respectarea cerințelor legale. Este vorba de Seara Chitarelor, planificată în data de 19 septembrie, și Festivalul Minorităților Etnice din Timișoara, care va avea loc în data de 20 septembrie.

 

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu