Zona food court, restaurantele și cafenelele din Iulius Town Timișoara s-au redeschis

Vești bune pentru locuitorii din vestul țării pasionați de cumpărături. Iulius Town Timișoara informează că, astăzi, zona food court, restaurantele și cafenelele s-au redeschis.

Ți-a fost dor de o masă la restaurantul preferat alături de cei dragi? Te poți bucura din nou de o cină specială sau de o gustare delicioasă în restaurantele și cafenelele din Iulius Town. Ai prilejul să descoperi bucătăria italiană, libaneză, americană, asiatică, mexicană, englezească sau pe cea tradițională. Siguranța ta este pe primul loc, iar Iulius Town a implementat un pachet complet de măsuri de distanțare fizică și de protecție. Calitatea aerului este foarte importantă, astfel că sistemul de ventilație funcționează cu un procent de 100% aer proaspăt, fără recirculare. În plus, mesele sunt dezinfectate după fiecare client și sunt amplasate la o distanță de cel puțin doi metri, personalul poartă echipament de protecție, poți împărți masa cu maximum încă cinci prieteni și ai la dispoziție facilități pentru igienizarea mâinilor„, a informat Iulius Town Timișoara.

În cadrul centrului comercial funcționează 25 de restaurante în zona food court. Pentru siguranța clienților, capacitatea de locuri a fost înjumătățită și mesele rearanjate, asigurând o distanțare optimă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *