Zboruri regulate din Timișoara spre șase țări europene

Scris de Adriana Mit

Vești bune aduse de Aeroportul Internațional Timișoara. Ca urmare a ridicării progresive a restricțiilor de circulație aviatică, continuă creșterea treptată a operării zborurilor aeriene de pe aeroportul timișorean.

Astfel, reluarea zborurilor aeriene de legătură între România și alte țări, încă de luna trecută, a făcut posibilă reluarea operării zborurilor regulate de pe Aeroportul Internațional Timișoara spre și dinspre destinații din Germania (Dortmund, Frankfurt-Hahn, Memmingen și Karlsruhe/ Baden-Baden), Italia (Bari, Bergamo, Bologna, Roma, Veneția), Franța (Paris-Beauvais).

Ca urmare a reactualizării listei țărilor care sunt considerate sigure și din care pasagerii pot reveni în țară fără să mai intre în izolare sau carantină, pe lângă destinațiile din Germania, Italia și Franța, se mai adaugă un număr de 22 de țări. Cu trei dintre acestea aeroportul Timișoara are legătură aeriană directă, respectiv: Anglia (Londra-Luton), Spania (Barcelona, Madrid, Valencia), Belgia (Bruxelles-Charleroi).

Astfel, începând de ieri, 7 iulie, pe aeroportul din Timișoara se vor relua zborurile regulate spre și dinspre Londra-Luton și Barcelona, urmând ca de astăzi, 8 iulie, să fie reluate și zborurile directe spre și dinspre Bruxelles-Charleroi și Valencia, iar din 10 iulie se va relua și cursa directă spre și dinspre destinația Madrid.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu