Ștrandul Municipal din Deva își redeschide porțile

Vești bune pentru locuitorii din Deva, și nu numai. Ștrandul Municipal Deva își deschide oficial porțile în acest sezon estival astăzi, 10 iulie, la ora 12.00.

Clienții au la dispoziție următoarele facilități: trei bazine cu apă (de săptămâna viitoare va fi disponibil și al patrulea, bazinul olimpic), dușuri, cabine de schimb, terase, puncte de alimentație publică, terenuri de volei, fotbal, zonă de fitness.

Potrivit reprezentanților Primăriei Deva, în incinta ștrandului va funcționa un punct de prim ajutor Crucea Roșie și un punct de salvamari.

Tarifele de acces în ștrand sunt aceleași ca și anul trecut:
-intrare adulți – 10 lei
-intrare copii, elevi, studenți pensionari – 5 lei

Administratorii ștrandului au hotărât ca șezlongurile să fie gratuite. În ștrand vor putea intra pe o serie doar 360 de persoane cât este numărul de șezlonguri, pentru a se respecta măsurile de protecție și siguranță impuse de autorități în perioada pandemiei de coronavirus„, a informat Primăria Deva.

Ștrandul va funcționa după următorul program:
Luni, între orele 12:00-20:00
Marți-Duminică, între orele 10:00-20:00

Ștrandul a fost igienizat, au fost efectuate lucrări de deratizare, dezinsecție, dezinfecție, iarba a fost tunsă, băncile din incintă reparate și vopsite. Vestiarele și grupurile sanitare au fost zugrăvite și igienizate. Bazinul olimpic și cel mijlociu au fost vopsite și recondiționate, iar la cele două bazine mai mici s-au executat lucrări de mentenanță. Ștrandul este dotat cu aparate de clorinare montate în casa pompelor. Analiza apei se face zilnic, iar o dată pe săptămână se iau probe de apă și se duc la Direcția de Sănătate Publică a Județului Hunedoara pentru analiza de conformitate„, au detaliat reprezentanții instituției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *