15 câini simpatici așteaptă să fie adoptați în cadrul unui târg organizat la Timișoara

Scris de Adriana Mit

Sub sloganul „Și mie îmi stă bine în lesă! Ia-mă acasă!”, Primăria Timișoara intenționează să organizeze cinci târguri de adopții canine. Primul eveniment de acest gen va avea loc sâmbătă, 21 august, în zona Flora, între orele 10.00 și 14.00.

Astfel, timișorenii care doresc să adopte vor fi așteptați de 15 câini, deparazitați, vaccinați, sterilizați, microcipați și foarte sociabili. În fiecare zi de sâmbătă la adăpostul de animale Danyflor, cu sprijinul voluntarilor, se derulează programe de socializare pentru patrupedele aflate în adăpost, care fac parte din pregătirea lor pentru adopție.

Potrivit Primăriei Timișoara, la Danyflor sunt în jur de 400 de câini fără adăpost. Timișorenii iubitori de animale pot adopta câini și direct din adăpost, în fiecare zi, în timpul programului de lucru, iar informații detaliate pot fi găsite pe www.danyflor. ro sau pe facebook.

Îi invităm pe timișoreni și asociațiile de protecție a animalelor să vină alături de Primăria Timișoara în acțiunile de promovare a creșterii responsabile a animalelor de companie și adopției câinilor din adăpostul public. Propunerile, sugestiile, cererile de colaborare, participare și voluntariat pot fi trimise pe toată durata campaniei( august-octombrie 2021), pe adresa de e-mail: alexandra.pintea@primariatm.ro sau pot fi înregistrate pe site-ul primăriei, www.primariatm.ro. (sesizari/ mediu, parcuri și spații verzi/ animale fără stăpân)- https://www.primariatm.ro/sesizari-si-reclamatii/”, a transmis Primăria Timișoara.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu