Tinerii din Lugoj care au salvat un bărbat beat care încerca să se arunce în apă, premiați cu câte un laptop de primărie

Scris de Adriana Mit

Gestul demn de toată lauda al celor doi tineri cu spirit civic care au salvat un bărbat beat, în urmă cu peste o lună, care încerca să se arunce în apă de pe podul pietonal din Cotu Mic a fost premiat de Primăria Lugoj.

Reprezentanții instituției informează că cei doi tineri, Alexandru Marcu și Roland Alexandru Trocan, au fost recompensați cu câte un laptop.

Dând dovadă de curaj și omenie, tinerii au reușit să împiedice un cetățean aflat în stare de ebrietate să sară de pe unul din stâlpii podului pietonal din Cotu Mic până la venirea forțelor de ordine care l-au preluat pe cel în cauză. Primarul Municipiului Lugoj a propus Consiliului Local al Municipiului Lugoj premierea celor doi tineri cu câte un laptop, propunere care a fost aprobată prin HCL nr. 72 din 28.05.2020. Edilul șef le-a înmânat celor doi tineri laptopurile și i-a felicitat din nou pentru gestul lor nobil și pentru promovarea de curând a examenului de capacitate„, a transmis Primăria Lugoj.

De asemenea, reprezentanții instituției informează că primarul Francisc Boldea a anunțat că va propune, de asemenea, premierea celor doi elevi lugojeni care au făcut cinste orașului prin promovarea examenului de Bacalaureat cu media 10, respectiv Anda Subțire și Sergiu Novac, absolvenți ai Liceului Teoretic „Coriolan Brediceanu“.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu