Plimbări gratuite cu catamaranul pe Lacul Surduc

Scris de Adriana Mit

Turiștii sunt așteptați să se relaxeze și în această vară pe malul Lacului Surduc, aflat în județul Timiș.

Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în Timiș informează că, începând de sâmbătă, 4 iulie, vizitatorii se pot și plimba gratuit cu catamaranul pe lac.

Imaginați-vă asta: sâmbătă, trezire, rucsac, pătură, apă, mașina (sau microbuz gratuit de la Bastion), 40 de minute pe autostradă, dealuri, păduri, lacul.. O plimbare cu catamaranul, o cafea pe malul apei La Luma, o gustare, vizita la Biserica de lemn din Zolt, prânz târziu la Șura și o vizită în atelierul olarului în Dumbrava, întoarcerea acasă ori – dacă vă simțiți în formă – o noapte de cazare pe malul apei, la pensiune, hostel sau în cort și apoi încă o zi în natură… Din 4 iulie, la Surduc„, a transmis APDT Timiș.

Ambarcațiunea cu motor electric cu care turiștii se pot plimba gratuit pe Lacul Surduc a costat aproape 20.000 euro și a fost cumpărată în cadrul proiectului european „Eco Timiș – un nou produs turistic” de către APDT Timiș. Catamaranul are o lungime de 7,5 metri, o lățime de 2,5 metri și o capacitate de peste zece locuri.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu