Temperaturi cu minus și în următoarele două săptămâni, în Banat

Scris de Adriana Mit

Ne așteaptă zile friguroase și în perioada următoare, în vestul țării, iar în unele chiar va ninge consistent. Administrația Națională de Meteorologie a făcut publică, astăzi, prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni în Banat, care arată că în cele mai multe nopți se vor înregistra temperaturi cu minus, iar ziua vom avea cel mult șase grade Celsius.

În primele două zile vremea va fi mai rece decât în mod normal la această dată, cu o medie a maximelor termice ce se va situa în jurul valorii de -2 grade, iar a minimelor în jurul a -10 grade. În următoarele trei zile se va încălzi, astfel că, până în data de 28 ianuarie, maximele termice vor atinge în medie 5…6 grade, iar minimele -3…-1 grade. Apoi, din 29 ianuarie și până la finalul intervalului de prognoză, media maximelor termice va avea variații între 3 și 7 grade, iar a minimelor între -4 și 0 grade”, a transmis ANM.

Conform meteorologilor, temporar vor fi precipitații sub formă de ninsoare, lapoviță și ploaie, cu o probabilitate mai mare în intervalul 26 ianuarie – 4 februarie.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu