Nu scăpăm de ploi în vestul țării. Prognoza meteo până la mijlocul lunii octombrie

Scris de Adriana Mit

Vești proaste aduse de meteorologi. Se pare că ploile nu vor ocoli județele din vestul țării, în următoarele două săptămâni. Administrația Națională de Meteorologie a făcut publică prognoza meteo până în data de 11 octombrie, care arată că va ploua aproape în toate zilele, în Banat, excepție făcând următorul weekend.

Valorile termice maxime, în scădere la începutul intervalului, se vor situa ușor sub normele perioadei, iar pană în data de 1 octombrie, media acestora va fi în jurul a 19 grade. Până la sfârșitul primei săptămâni, valorile maxime vor fi în creștere până la o medie de 27…28 de grade, vremea devenind caldă pentru începutul lunii octombrie. În cea de-a doua săptămână, media maximelor va fi în scădere treptată, spre 20…21 de grade. Temperaturile minime vor avea ușoare variații până în data de 2 octombrie, cu o medie de 11…12 grade, iar până în data de 5 octombrie, acestea vor fi în creștere până la o medie de 15…16 grade. În cea de-a doua săptămână și temperaturile minime vor fi în scădere treptată, până la o medie în jurul a 9 grade”, a informat ANM.

Conform meteorologilor, va ploua, posibil însemnat cantitativ până în data de 1 octombrie, iar după data de 5 octombrie, probabilitatea de apariție a ploilor va fi din nou în creștere.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu