Se întâmplă minuni: un bărbat cu handicap locomotor, salvat de la înec de un cuplu care a crezu …

Un bărbat cu un handicap locomotor a primit o nouă șansă la viață mulțumită unui cuplu care se afla la pescuit. Bărbatul a căzut dintr-o barcă în râul Mureș și a reușit să se agațe în linia unei undițe de pescuit. Cei doi au crezut că au prins un pește uriaș, însă mai mare le-a fost uimirea să constate că de fapt au salvat un bărbat de la înec.

Potrivit Jandarmeriei Arad, incidentul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 00.300, când, din motive încă necunoscute, trei bărbați s-au aventurat pe râul Mureș, într-o barcă cu vâsle, iar un al patrulea individ a rămas pe mal. La un moment dat, barca a luat apă și s-a scufundat, astfel că cei trei bărbați au căzut în apă și au încercat să se salveze.

,,Bărbatul cu handicap locomotor s-a agățat întâmplător în linia unei undițe de pescuit, lansată de către un cuplu ce se afla la pescuit în acea zonă. Crezând că este o captură uriașă, cei doi pescari au depus eforturi mari să-l aducă la mal. Surpriza a fost pe măsură în momentul în care și-au dat seama că ,,marea captura,, este un om. Cei doi l-au scos pe bărbat din apă și au aflat împrejurările în care s-a produs acel eveniment, sunând imediat la 112. Cei patru au fost recuperați și predați echipajelor de ambulanță în vederea efectuării unui consult de specialitate, având în vedere timpul petrecut în apă. Nu au necesitat internare, fiind în afara oricărui pericol,,, a informat Jandarmeria Arad.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *